Odpicowana łazienka
HAHA!! może jeszcze samopodcieracz do du**?? czego to ludzie nie wymyślą...śmiechu warte
Nie no pomysł z tą podgrzewaną deską jest genialny! I like ! chyba sam sobie zamontuje
Najlepszym bajerem będzie dosstosowanie wszystkich gadzetów do ceramiki i samych siebie aby forma nie przerosła treści:)
Ale nie każdego stac na takie bajery, widziałam słuchawke z podświetlaniem to kosztowała 70 i to jakaś tandeta :D, a z deską to jeśli masz zimno w łazience to dobra sprawa a tak to czy ja wiem. Pomysły niezłe, z kranów aby sie woda świeciła na kolorowo też fajne. Jeśli chcesz sie pobawic w światełaka, to możesz zastosowac podłoge z granitu :), bedzie odbijała światło oraz bedzie sie błyszczała jak lustereczko, wiec nawet przy ciemnych płytkach by oświetliła łazienke.Co do radia to sama posiadam radio w łazience podczas kompieli bądź sprzątanka zawsze fajnie umila czas :)
Ja cenię sobie dobrą jakoś i wykonanie maksymalną funkcjonalność
a takie gadżety nie robią na mnie wrażenia na początku bawią ale szybko się znudzą.
Raczej zainwestowałabym w dobry system nagłaśniający do długich kąpieli i nastrojowe świece.
Witam.
Mi mąż podczas remontu generalnego łazienki zrobił coś wspaniałego, a mianowicie w łazience mam takie podwyższenie wysokości 10cm gdzie na tej wysokości mąż obłożył te podwyższenie płytkami ze szkła a za tymi szkalnymi płytkami mąż umieścił diody świecące na czarwono w dodatku w kształcie serduszek :) jakież było moje zdziwnienie i zachwyt gdy po urlopie wróciła do domu a mąż chcąc zademonstrować mi nową łazienkę zapalił tylko te światełka czerwone a do okoła wanny ustawił świece to jest tak romantyczne :) nie do opisania co najlepsze te światło można regulować jego intensywność świecenia :).Ma oddzielny włącznik więc gdy nie mamy czasu ochoty na romantyczną kąpiel to włączany normalne światło.
Drodzy panowie z takiego bajeru każda Pani będzie zadowolona i Wy na pewno an tym nie stracicie :). No można do tego radio włączyć :).
Młodzi małżonkowie- ale Ci zazdroszczę :):) też bym tak chciała.
Co do gadżetów łazienkowych to polecam bezdotykowy kran i suszarki do dłoni :)
z tym ssedesem podgrzewanym to fajny pomysł na pewno spodoba się każdemu facetowi.
Forum budowlane
To jest miejsce dla osób, które:
- szukają porady budowlanej
- chcą się podzielić się swoim doświadczeniem
- mają ochotę podyskutowaćz innymi użytkownikami
Zdobądź status eksperta
Nasi moderatorzy bacznie obserwują wydarzenia na całym serwisie i nagradzają punktami za:- Aktywność na forum
- Ciekawe profile
- Aktywność w poznawaniu nowych znajomych
- Wysokie oceny profilu i innych działań
- Tworzenie ciekawych i popularnych grup
- Inne, pozytywne aktywności