Odpicowana łazienka
Podziel się

Założyciel: Demolka

Opis: Wkrótce planuje remont łazienki i chciałbym aby znalazło się... więcejWkrótce planuje remont łazienki i chciałbym aby znalazło się tam kilka gadżetów. Prócz całkowitego odnowienia łazienki myślę nad takimi bajerami jak, radio w łazience, podgrzewana deska sedesowa bądź podświetleniu wody lecącej z kranu i słuchawki prysznicowej. Co myślicie o takich udoskonaleniach? Zakładaliście takie gadżety w swoich łazienkach?
ukryj

Odsłony wątku: 0

Odpicowana łazienka

Odpowiedz
Pracuś
15 Listopada 2011
Pracuś

HAHA!! może jeszcze samopodcieracz do du**?? czego to ludzie nie wymyślą...śmiechu warte

Lubię!Pomocne
Piotr L
15 Listopada 2011
Piotr L

Nie no pomysł z tą podgrzewaną deską jest genialny! I like ! chyba sam sobie zamontuje

Lubię!Pomocne
ikaria
16 Listopada 2011
ikaria

Najlepszym bajerem będzie dosstosowanie wszystkich gadzetów do ceramiki i samych siebie aby forma nie przerosła treści:)

Lubię!Pomocne
Szalona Jolka
17 Listopada 2011
Szalona Jolka

Ale nie  każdego stac na takie bajery, widziałam słuchawke z podświetlaniem to kosztowała 70 i to jakaś tandeta :D, a z deską to jeśli masz zimno w łazience to dobra sprawa a tak to czy ja wiem. Pomysły niezłe, z kranów aby sie woda świeciła na kolorowo też fajne. Jeśli chcesz sie pobawic w światełaka, to możesz zastosowac podłoge z granitu :), bedzie odbijała światło oraz bedzie sie błyszczała jak lustereczko, wiec nawet przy ciemnych płytkach by oświetliła łazienke.Co do radia to sama posiadam radio w łazience podczas kompieli bądź sprzątanka zawsze fajnie umila czas :)

Lubię!Pomocne
Tomek L
17 Listopada 2011
Tomek L

Ja cenię sobie dobrą jakoś i wykonanie maksymalną funkcjonalność 

a takie gadżety nie robią na mnie wrażenia  na początku bawią ale szybko się znudzą. 

Raczej zainwestowałabym w dobry system nagłaśniający do długich kąpieli i nastrojowe świece.

Lubię!Pomocne
Młodzi małżonkowie
17 Listopada 2011
Młodzi małżonkowie

Witam.

Mi mąż podczas remontu generalnego łazienki zrobił coś wspaniałego, a mianowicie w łazience mam takie podwyższenie wysokości 10cm gdzie na tej wysokości mąż obłożył te podwyższenie płytkami ze szkła a za tymi szkalnymi płytkami mąż umieścił diody świecące na czarwono w dodatku w kształcie serduszek :) jakież było moje zdziwnienie i zachwyt gdy po urlopie wróciła do domu a mąż chcąc zademonstrować mi nową łazienkę zapalił tylko te światełka czerwone a do okoła wanny ustawił świece to jest tak romantyczne :) nie do opisania co najlepsze te światło można regulować jego intensywność świecenia :).Ma oddzielny włącznik więc gdy nie mamy czasu ochoty na romantyczną kąpiel to włączany normalne światło.

Drodzy panowie z takiego bajeru każda Pani będzie zadowolona i Wy na pewno an tym nie stracicie :). No można do tego radio włączyć :).

Lubię!Pomocne
Danielka
17 Listopada 2011
Danielka

Młodzi małżonkowie-  ale Ci zazdroszczę :):) też bym tak chciała.

Co do gadżetów łazienkowych to polecam bezdotykowy kran i suszarki do dłoni :)

Lubię!Pomocne
Maurycy
20 Listopada 2011
Maurycy

z tym ssedesem podgrzewanym to fajny pomysł na pewno spodoba się każdemu facetowi.

Lubię!Pomocne
Franek P
20 Listopada 2011
Franek P

Haha!Czego to ludzie nie wymyslą by sobie udogodnić życie.

Lubię!Pomocne
ikaria
21 Listopada 2011
ikaria

Zastosuj jakies nietypowe rozwiązanie np.Szklaną listwę ze wzorem wiezowców i domów miasta.widziałam to na inspiracji jakiejś.Fajny efekt wizualny

Lubię!Pomocne

Odpowiedz

Forum budowlane

To jest miejsce dla osób, które:

• szukają porady budowlanej
  • chcą się podzielić się swoim doświadczeniem
  • mają ochotę podyskutowaćz innymi użytkownikami

Zdobądź status eksperta

Nasi moderatorzy bacznie obserwują wydarzenia na całym serwisie i nagradzają punktami za: 
  • Aktywność na forum
  • Ciekawe profile
  • Aktywność w poznawaniu nowych znajomych
  • Wysokie oceny profilu i innych działań
  • Tworzenie ciekawych i popularnych grup
  • Inne, pozytywne aktywności

Zaloguj sie