Deszczownica?
Witam.
A nie lepiej mieć to i to?Z deszczownicy dość dobrze chyba się nie umyjesz bo nie zdejmiesz i nie umyjesz np stóp...ale to moje zdanie ja bym wolał prysznic.
Hej.
Nie no wydaje mi się ,że nie będzie za wysoko zamontowana i to zawsze jest ulepszenie bo nie musisz tej słuchawki trzymać w ręku i wgll....a tak to tylko sobie regulujesz strumień i jego temperaturę ja dla wygody wybrałbym deszczownicę :)
Tobi chyba dla każdego byłoby fajnie mieć wanne ale chyba autorka wątku nie może sobie z pewnych przyczyn pozwolić na zamontowanie wanny dlatego pyta o deszczówkę bądź prysznic...
Co do pytania zadanego przez Balerinkę wydaje mi się, że wysokość przy założeniu deszczownicy nie ma zbyt wielkiego znaczenia najważniejsze byś dosięgała do regulaotrów strumieni wody i temperatury.Ja osobiście wybrałbym deszczownicę no z oczywistych względów wygody.
Wydaje mi się, że chyba nie będzie za wysoko zamieszona na deszczownica ale jeśli macie z tym problem to może warto zrobić to i to??
Ja mam deszczownicę zamontowaną na suficie kabiny prysznic jest więc dość wysoko, a do wysokich osób nie należę prysznic mam gdzieś ok 50cm nad głową.
Warto wybrac zestwa zawierający i deszczownice i słuchawkę.Deszczownica nie spłuczesz kabiny z piany po kapieli.
Forum budowlane
To jest miejsce dla osób, które:
- szukają porady budowlanej
- chcą się podzielić się swoim doświadczeniem
- mają ochotę podyskutowaćz innymi użytkownikami
Zdobądź status eksperta
Nasi moderatorzy bacznie obserwują wydarzenia na całym serwisie i nagradzają punktami za:- Aktywność na forum
- Ciekawe profile
- Aktywność w poznawaniu nowych znajomych
- Wysokie oceny profilu i innych działań
- Tworzenie ciekawych i popularnych grup
- Inne, pozytywne aktywności