Deszczownica?
Podziel się

Założyciel: Balerinka

Opis: Hej, mam pytanie planujemy założyć deszczownicę w łazience ale... więcejHej, mam pytanie planujemy założyć deszczownicę w łazience ale nie wiemy na jakiej wysokości ją umieścić, ponieważ mój chłopak jest wyższy o ponad 20 cm ode mnie. Więc deszczownica będzie wysoko, ale czy nie za wysoko? Czy w ogóle deszczownica jest ciekawszym rozwiązaniem niż zwykła słuchawka prysznicowa? Jak uważacie? Załączone pliki:
ukryj

Odsłony wątku: 0

Deszczownica?

Odpowiedz
lalone
08 Listopada 2011
lalone

Witam.

A nie lepiej mieć to i to?Z deszczownicy dość dobrze chyba się nie umyjesz bo nie zdejmiesz i nie umyjesz np stóp...ale to moje zdanie ja bym wolał prysznic.

Lubię!Pomocne
Zbychu
08 Listopada 2011
Zbychu

Hej.

Nie no wydaje mi się ,że nie będzie za wysoko zamontowana i to zawsze jest ulepszenie bo nie musisz tej słuchawki trzymać w ręku i wgll....a tak to tylko sobie regulujesz strumień i jego temperaturę ja dla wygody wybrałbym deszczownicę :)

Lubię!Pomocne
Tobi
09 Listopada 2011
Tobi

lalone co prawda ma rację ale nie ma to jak duża wygodna wanna :D

Lubię!Pomocne
Jacek K.
09 Listopada 2011
Jacek K.

Tobi chyba dla każdego byłoby fajnie mieć wanne ale chyba autorka wątku nie może sobie z pewnych przyczyn pozwolić na zamontowanie wanny dlatego pyta o deszczówkę bądź prysznic...

Co do pytania zadanego przez Balerinkę wydaje mi się, że wysokość przy założeniu deszczownicy nie ma zbyt wielkiego znaczenia najważniejsze byś dosięgała do regulaotrów strumieni wody i temperatury.Ja osobiście wybrałbym deszczownicę no z oczywistych względów wygody.

Lubię!Pomocne
Roberto
11 Listopada 2011
Roberto

Wydaje mi się, że chyba nie będzie za wysoko zamieszona na deszczownica ale jeśli macie z tym problem to może warto zrobić to i to??

Lubię!Pomocne
Antosia
11 Listopada 2011
Antosia

deszczownica nie wyklucza sluchawki mam to i to

Lubię!Pomocne
Tomasz G
11 Listopada 2011
Tomasz G

Ja mam deszczownicę zamontowaną na suficie kabiny prysznic jest więc dość wysoko, a do wysokich osób nie należę prysznic mam gdzieś ok 50cm nad głową.

Lubię!Pomocne
ikaria
14 Listopada 2011
ikaria

Warto wybrac zestwa zawierający i deszczownice i słuchawkę.Deszczownica nie spłuczesz kabiny z piany po kapieli.

Lubię!Pomocne
Bartek
15 Listopada 2011
Bartek

Wybierz to i to ikaria dobrze radzi.

Lubię!Pomocne
Danielowiczowie
17 Listopada 2011
Danielowiczowie

Hej.

Pewnie będe się powtarzać gdy napiszę wybierz i to i to ale to jest chyba najlepsze rozwiązanie przecież nikt Ci nie każe ciągle używać deszczownicy to w takim wypadku możesz użyć prysznica który według mnie jest wygodniejszy.

Lubię!Pomocne

Odpowiedz

Forum budowlane

To jest miejsce dla osób, które:

• szukają porady budowlanej
  • chcą się podzielić się swoim doświadczeniem
  • mają ochotę podyskutowaćz innymi użytkownikami

Zdobądź status eksperta

Nasi moderatorzy bacznie obserwują wydarzenia na całym serwisie i nagradzają punktami za: 
  • Aktywność na forum
  • Ciekawe profile
  • Aktywność w poznawaniu nowych znajomych
  • Wysokie oceny profilu i innych działań
  • Tworzenie ciekawych i popularnych grup
  • Inne, pozytywne aktywności

Zaloguj sie