kuchnia z Warszawą na glazurze
Podziel się

Założyciel: chrisb.

Opis: nad blatem nieco inna glazura- płytki z nadrukiem na kafelkach... więcejnad blatem nieco inna glazura- płytki z nadrukiem na kafelkach 20x20cm
ukryj

Odsłony wątku: 0

kuchnia z Warszawą na glazurze

Odpowiedz
Gigi
05 Listopada 2011
Gigi
Bardzo fajny pomysł tylko chyba nie bardzo w kuchni pasuje panorama Warszawy
Lubię!Pomocne
Hanka
05 Listopada 2011
Hanka
A może tak lepszy byłby widok z panoramą Nowego Jorku?
Lubię!Pomocne
Paula
05 Listopada 2011
Paula
Fajny pomysł nawet bardzo i tak nowocześnie to wygląda nie żadne kafelki w kwiatuszki czy podobne...a jeszcze jakby to od tyłu podświetlić taśmami led do okoła mgłoby być ciekawie
Lubię!Pomocne
Bożenka1
05 Listopada 2011
Bożenka1
Teraz to chyba nastał szał na te panele szklane każda moja koleżanka przestawia kuchnię do góry nogami i robi to sobie w kuchniach i tylko rywalizują która ma ładniejszy, ciekawszy wzór.
Lubię!Pomocne
lalone
08 Listopada 2011
lalone

Witam.

U mnie w domu to spory toczymy o ten nowy designe w kuchni bo żona chce taką wstawkę ale nie cały rok temu remontowaliśmy kuchnie więc teraz nie będe zrywał kafelków tylko dlatego, że teraz ma taką zachciankę a za pół roku coś nowego sobie zażyczy :)

Lubię!Pomocne
Jadzia
08 Listopada 2011
Jadzia

lalone to masz problem :) mi się to podoba ale nie z widokiem Warszawy wolałabym jakieś owoce czy coś co wiąże się z kuchnią a nie panoramę warszawy przypominającą mi o codziennych trudnościach przebicia się z jedego końca Warszawy na drugi by dotrzeć do pracy :)

Lubię!Pomocne
Anielka
09 Listopada 2011
Anielka

Ojej to jest światne i super daje efekt gdy wybierzemy ładny obrazek

lalone wydaje mi się, że masz rację he he :D nie ulegaj naciskom żony jeśli nie dawno już mieliście remont.

Lubię!Pomocne
Antosia
11 Listopada 2011
Antosia

a co myślicie o tym wzorze?bardzo fajnie się komponuje z wyposarzeniem kuchni.

Lubię!Pomocne
Kacha
01 Maja 2012
Kacha

są tez plytki z trojwymiarowymi miejskimi ornamentami, u ceramstic takie widzialam ;) ciekaw jestem ile osob ma odwage na takie aranzacje

Lubię!Pomocne
Kacha
01 Maja 2012
Kacha

Lubię!Pomocne

Odpowiedz

Forum budowlane

To jest miejsce dla osób, które:

• szukają porady budowlanej
  • chcą się podzielić się swoim doświadczeniem
  • mają ochotę podyskutowaćz innymi użytkownikami

Zdobądź status eksperta

Nasi moderatorzy bacznie obserwują wydarzenia na całym serwisie i nagradzają punktami za: 
  • Aktywność na forum
  • Ciekawe profile
  • Aktywność w poznawaniu nowych znajomych
  • Wysokie oceny profilu i innych działań
  • Tworzenie ciekawych i popularnych grup
  • Inne, pozytywne aktywności

Zaloguj sie