Biokominki
Podziel się

Założyciel: Szalona Jolka

Opis: Czy ktoś z was posiada może biokominek? Czy pasują one do... więcejCzy ktoś z was posiada może biokominek? Czy pasują one do każdego mieszkania w bloku czy domku? Podoba się wam takie nowoczesne rozwiązanie? Zdecydujecie się na taki biokominek a może już macie?
ukryj

Odsłony wątku: 0

Biokominki

Odpowiedz
lalone
28 Października 2011
lalone

a ja mam prawdziwy kominek z prawdziwym trzaskającym ogniem i pachnącym drewnem...żadnych tekstylnych podr

Lubię!Pomocne
Jacek K.
28 Października 2011
Jacek K.

POSIADAM i oddycham ich spalinami szczg
Lubię!Pomocne
Paulinka H
28 Października 2011
Paulinka H

biokominek to moim zdaniem bardzo dobre i zapewne niezwykłe rozwiązanie do mieszkania, już widzę zazdrość sąsiad

Lubię!Pomocne
Janka
29 Października 2011
Janka

Taki kominek to raczej tylko dla ozdoby bo niewiele Ci on nagrzeje i zużywa tlen w pomieszczeniu. Jak masz mały i szczelny pok
Lubię!Pomocne
Anielka
01 Listopada 2011
Anielka

mi się one nie podobają choć jeden przyciągający moją uwagę widziałam w OBI taki z przyciemnianego szkła a w środku były kamienie i taki ogień w środku dość interesująco to wyglądało

Lubię!Pomocne
Surfistka
02 Listopada 2011
Surfistka

Ja jestem przeciwniczką tych

Lubię!Pomocne
Danielowiczowie
02 Listopada 2011
Danielowiczowie

Biokominki są dobrym rozwiązaniem

Lubię!Pomocne
Hanka
05 Listopada 2011
Hanka
To dobra alternatywa dla osob które nie mogą posiadać prawdziwego kominka np ze względów mieszkaniowych
Lubię!Pomocne
Bożenka1
05 Listopada 2011
Bożenka1
Ja posiadam biokominek do którego ocieplania zużywa się etanol. Ogrzać się przy nik raczej nie da ale jak ładnie wygląda zapalony wieczorem jasno świeci, tylko trzeba pamiętać, że on sie nadaje do dużych pomieszczeń gdyż pobiera dużo tlenu z pomieszczenia co w małych pomieszczeniach może sprawiać trudności z oddychaniem bo będzie duszno.
Lubię!Pomocne
Jadzia
08 Listopada 2011
Jadzia

Hej.

Ja jestem ciekawa jak w praktyce sprawują się takie kominki czy nie zanieczyszczają powietrza w mieszkaniu.Ostatnio przeglądają allegro to natknęłam się na jeden za 170zł i to chyba nie drogo jak na takie cudo??

Lubię!Pomocne

Odpowiedz

Forum budowlane

To jest miejsce dla osób, które:

• szukają porady budowlanej
  • chcą się podzielić się swoim doświadczeniem
  • mają ochotę podyskutowaćz innymi użytkownikami

Zdobądź status eksperta

Nasi moderatorzy bacznie obserwują wydarzenia na całym serwisie i nagradzają punktami za: 
  • Aktywność na forum
  • Ciekawe profile
  • Aktywność w poznawaniu nowych znajomych
  • Wysokie oceny profilu i innych działań
  • Tworzenie ciekawych i popularnych grup
  • Inne, pozytywne aktywności

Zaloguj sie