Biokominki
lalone
28 Października 2011
a ja mam prawdziwy kominek z prawdziwym trzaskającym ogniem i pachnącym drewnem...żadnych tekstylnych podr
Paulinka H
28 Października 2011
biokominek to moim zdaniem bardzo dobre i zapewne niezwykłe rozwiązanie do mieszkania, już widzę zazdrość sąsiad
Janka
29 Października 2011
Taki kominek to raczej tylko dla ozdoby bo niewiele Ci on nagrzeje i zużywa tlen w pomieszczeniu. Jak masz mały i szczelny pok
Anielka
01 Listopada 2011
mi się one nie podobają choć jeden przyciągający moją uwagę widziałam w OBI taki z przyciemnianego szkła a w środku były kamienie i taki ogień w środku dość interesująco to wyglądało
Hanka
05 Listopada 2011
To dobra alternatywa dla osob które nie mogą posiadać prawdziwego kominka np ze względów mieszkaniowych
Bożenka1
05 Listopada 2011
Ja posiadam biokominek do którego ocieplania zużywa się etanol. Ogrzać się przy nik raczej nie da ale jak ładnie wygląda zapalony wieczorem jasno świeci, tylko trzeba pamiętać, że on sie nadaje do dużych pomieszczeń gdyż pobiera dużo tlenu z pomieszczenia co w małych pomieszczeniach może sprawiać trudności z oddychaniem bo będzie duszno.
Forum budowlane
To jest miejsce dla osób, które:
- szukają porady budowlanej
- chcą się podzielić się swoim doświadczeniem
- mają ochotę podyskutowaćz innymi użytkownikami
Zdobądź status eksperta
Nasi moderatorzy bacznie obserwują wydarzenia na całym serwisie i nagradzają punktami za:- Aktywność na forum
- Ciekawe profile
- Aktywność w poznawaniu nowych znajomych
- Wysokie oceny profilu i innych działań
- Tworzenie ciekawych i popularnych grup
- Inne, pozytywne aktywności