Sufit na inny kolor?
Dominik z Mazur
09 Października 2011
Sufit w dwóch kolorach jest jak najbardziej w porządku tylko ze jesli użyjesz jakiegoś koloru np.tak jak piszesz lekko błękitny do pomarańczowej tapety to ten niebieski powinien sie jeszcze gdzieś pokazać nie wiem moze to byc kawałek ścianki lub jakiś pasek na ścianie albo też coś z dodatków np.dywan:)
Surfistka
09 Października 2011
Tylko musisz dobrać do siebie odpowiednie kolory i by nie były dość ostre.
Jacek K.
10 Października 2011
To może dość ciekawie wyglądać ale gdy będzie odpowiednio zrobione :) choc mi osobiście sie podoba gdy kolor ze ścian jest przeciągnięty na sufit zakończopny nad kątami jakimiś wzorami np koło
Paulinka H
10 Października 2011
O!Jak najbardziej tak :D strasznie mi się to podoba tak wykończone wnętrze nadaje charakteru wnętrzu i staje się oryginalne :) natomiast nie połączyłabym błękitu z pomarańczem bardziej żółć bądź kolor cappuccino do tej pomarańczowej tapety
Prymulka
11 Października 2011
Może akurat to połączenie nie jest najlepsze ale pomysł jak najbardziej tak to takie nowoczesne może zamiast błękitu na suficie wybierz kolor pistacjowy?
Grafka
13 Października 2011
A koniecznością jest tapeta na ścianach?bo mi takie połączenia podobają się ale tylko gdy ściana i sufit jest pomalowana a nie jedno z nich wytapetowane.
Justysia
13 Października 2011
Fajny pomysł kiedyś też nad tym myślałam.Jedno co to bym zmieniła połączenie kolorów w Twoim przypadku.Ale na pewno zawsze będzie jakoś inaczej, ożywi się pomieszczenie.
Forum budowlane
To jest miejsce dla osób, które:
- szukają porady budowlanej
- chcą się podzielić się swoim doświadczeniem
- mają ochotę podyskutowaćz innymi użytkownikami
Zdobądź status eksperta
Nasi moderatorzy bacznie obserwują wydarzenia na całym serwisie i nagradzają punktami za:- Aktywność na forum
- Ciekawe profile
- Aktywność w poznawaniu nowych znajomych
- Wysokie oceny profilu i innych działań
- Tworzenie ciekawych i popularnych grup
- Inne, pozytywne aktywności