Jakie drzwi drewniane czy plastikowe?
Dominik z Mazur
09 Października 2011
Drzwi drewniane masz na lata http://www.drzwiwewnetrzne.net(...)trzne-drewniane jeśli się coś stanie jakieś drobne wgniecenie można wyszlifować i jest dobrze a plastik albo popęka albo się wypaczy
Jacek K.
10 Października 2011
jeżeli planujesz zakup drzwi na lata to jedyne co wchodzi w grę do drzwi drewniane - oczywiście nie byle jakie ja posiadam drzwi firmy lizurej - to masz galerię -> http://www.lizurej.pl/drzwi-dr(...)/galeria/3.html Ja posiadam 2 pary drzwi tej firmy - przetrwały już kilka sezonów, a producent zapewnia że będą trwałe przez lata.
Maurycy
11 Października 2011
Do mieszkania to czyli rozumiem przez to mieszkanie w bloku tak?bo jeśli tak to proponuję drzwi drewniane trwalsze, szczelniejsze oraz zmniejszają barierę dźwiękową sąsiedzi nie będą słyszeć co u ciebie się mówi.
Roberto
11 Października 2011
Ale to mają być wejściowe czy pokojowe drzwi?bo tu jest duża różnica choć ja osobiście stawiałbym na drewniane solidniejsze .
Grafka
13 Października 2011
Na pewno drzwi z plastiku są tańsze ale też gorsze jakościowe gdyż mogą Ci popękać natomiast drewniane są solidne i trwalsze i tak jak już ktoś wspomniał na pewno przez drewniane grube drzwi nie będzie tak słyszalne to co się dzieje w pomieszczeniu(słuchanie głośno muzyki, oglądanie tv) lekko wygłuszą pomieszczenia.
Justysia
13 Października 2011
A dlaczego akurat nie plastikowe??Jak dla mnie są lepsze nie tylko cenowo ale też wykonaniem drzwi drewniane są ciężkie, masywne a nie do każdego mieszkania takie pasują.
Antek
15 Października 2011
Drewniane na pewni są droższe co idzie za tym, że są tak jak wspominali poprzednicy są solidniejsze trwalsze plastyk choć tańsze to nie zawsze oznacza, że gorsze bo ludzie mają inne upodobania.Dla jednych plastykowe są lepsze niż drewniane i na odwrót także wszystko zależy od Ciebie.
Forum budowlane
To jest miejsce dla osób, które:
- szukają porady budowlanej
- chcą się podzielić się swoim doświadczeniem
- mają ochotę podyskutowaćz innymi użytkownikami
Zdobądź status eksperta
Nasi moderatorzy bacznie obserwują wydarzenia na całym serwisie i nagradzają punktami za:- Aktywność na forum
- Ciekawe profile
- Aktywność w poznawaniu nowych znajomych
- Wysokie oceny profilu i innych działań
- Tworzenie ciekawych i popularnych grup
- Inne, pozytywne aktywności