Suszarka w łazience
Pati
07 Października 2011
Witam.
Czy jest tu ktoś kto pomoże mi gdyż planuję zawieśić w łazience nad wanną suszarkę na ubrania ale znajoma mi mówiła,że można ja zamontować na suficie tylko jeśli ma się sufit podwieszany czy to prawda??a jesli tak to czy jest inny sposób jej zamontowania??Proszę o pomoc i z góry dziękuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam Pati.
Czy jest tu ktoś kto pomoże mi gdyż planuję zawieśić w łazience nad wanną suszarkę na ubrania ale znajoma mi mówiła,że można ja zamontować na suficie tylko jeśli ma się sufit podwieszany czy to prawda??a jesli tak to czy jest inny sposób jej zamontowania??Proszę o pomoc i z góry dziękuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam Pati.
Tomasz G
07 Października 2011
Hej.
przecież sa szuszarki które można zamontować do ściany nie koniecznie do sufitu.
przecież sa szuszarki które można zamontować do ściany nie koniecznie do sufitu.
Jacek K.
07 Października 2011
Może cos takiego? http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://e.radar.pl/rdr844/2d69b7cc00181a904d0abc67
Rbud
08 Października 2011
Suszarki łazienkowe mozna zamontować do każdego rodzaju sufitu. w zestawie są kołki rozporowe właśnie do zwykłych sufitów, w przypadku sufitu podwieszanego należy zastosować kołki tzw "ślimaki". Pani znajoma została wprowadzona w duuuży błąd. Pozdrawiam.
Remonty, wykonczenia wnetrz, glazura, terakota łódź
Remonty, wykonczenia wnetrz, glazura, terakota łódź
Jadzia
09 Października 2011
to nie ma nic do siebie! ja nie mam sufitu podwieszanego i mam zamontowaną suszarkę do sufitu tylko ona jest montowana na jakieś specjalne kołki
Maurycy
11 Października 2011
Są specjalne kołki rozporowe dzięki którym możesz taką suszarkę zamontować do normalnego sufitu.
Lilka
11 Października 2011
Mój mąż taką suszarkę wiszącą zamontował do ścian gdyż nie mieliśmy innego wyjścia.
Grafka
13 Października 2011
Ale to nie tylko Tobie tak powiedziano bo mi również wiele osób mówiło, że taką suszarkę można założyć tylko na sufit podwieszany dlatego nadal takiej suszarki nie mam :).
Surfistka
13 Października 2011
Ja niestety nie mam takiej nie lubię jak ubrania są porozwieszane w łazience.
Forum budowlane
To jest miejsce dla osób, które:
- szukają porady budowlanej
- chcą się podzielić się swoim doświadczeniem
- mają ochotę podyskutowaćz innymi użytkownikami
Zdobądź status eksperta
Nasi moderatorzy bacznie obserwują wydarzenia na całym serwisie i nagradzają punktami za:- Aktywność na forum
- Ciekawe profile
- Aktywność w poznawaniu nowych znajomych
- Wysokie oceny profilu i innych działań
- Tworzenie ciekawych i popularnych grup
- Inne, pozytywne aktywności