Suszarka w łazience
Podziel się

Założyciel: Pati

Opis: Witam. Czy jest tu ktoś kto pomoże mi gdyż planuję zawieśić... więcejWitam. Czy jest tu ktoś kto pomoże mi gdyż planuję zawieśić w łazience nad wanną suszarkę na ubrania ale znajoma mi mówiła,że można ja zamontować..
ukryj

Odsłony wątku: 0

Suszarka w łazience

Odpowiedz
Pati
07 Października 2011
Pati
Witam.
Czy jest tu ktoś kto pomoże mi gdyż planuję zawieśić w łazience nad wanną suszarkę na ubrania ale znajoma mi mówiła,że można ja zamontować na suficie tylko jeśli ma się sufit podwieszany czy to prawda??a jesli tak to czy jest inny sposób jej zamontowania??Proszę o pomoc i z góry dziękuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam Pati.
Lubię!Pomocne
Tomasz G
07 Października 2011
Tomasz G
Hej.
przecież sa szuszarki które można zamontować do ściany nie koniecznie do sufitu.
Lubię!Pomocne
Jacek K.
07 Października 2011
Jacek K.
Może cos takiego? http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://e.radar.pl/rdr844/2d69b7cc00181a904d0abc67
Lubię!Pomocne
Rbud
08 Października 2011
Rbud
Suszarki łazienkowe mozna zamontować do każdego rodzaju sufitu. w zestawie są kołki rozporowe właśnie do zwykłych sufitów, w przypadku sufitu podwieszanego należy zastosować kołki tzw "ślimaki". Pani znajoma została wprowadzona w duuuży błąd. Pozdrawiam.
Remonty, wykonczenia wnetrz, glazura, terakota łódź
Lubię!Pomocne
Jadzia
09 Października 2011
Jadzia
to nie ma nic do siebie! ja nie mam sufitu podwieszanego i mam zamontowaną suszarkę do sufitu tylko ona jest montowana na jakieś specjalne kołki
Lubię!Pomocne
Maurycy
11 Października 2011
Maurycy
Są specjalne kołki rozporowe dzięki którym możesz taką suszarkę zamontować do normalnego sufitu.
Lubię!Pomocne
Lilka
11 Października 2011
Lilka
Mój mąż taką suszarkę wiszącą zamontował do ścian gdyż nie mieliśmy innego wyjścia.
Lubię!Pomocne
Grafka
13 Października 2011
Grafka
Ale to nie tylko Tobie tak powiedziano bo mi również wiele osób mówiło, że taką suszarkę można założyć tylko na sufit podwieszany dlatego nadal takiej suszarki nie mam :).
Lubię!Pomocne
Surfistka
13 Października 2011
Surfistka
Ja niestety nie mam takiej nie lubię jak ubrania są porozwieszane w łazience.
Lubię!Pomocne
Balerinka
23 Października 2011
Balerinka
No mi mąż zakłada taką suszarkę już ok pół roku i jakoś nie może jej założyć :D ciągle wymiguję się, że tak się nie da , tak nie można, to tego i tamtego nie ma.
Lubię!Pomocne

Odpowiedz

Forum budowlane

To jest miejsce dla osób, które:

• szukają porady budowlanej
  • chcą się podzielić się swoim doświadczeniem
  • mają ochotę podyskutowaćz innymi użytkownikami

Zdobądź status eksperta

Nasi moderatorzy bacznie obserwują wydarzenia na całym serwisie i nagradzają punktami za: 
  • Aktywność na forum
  • Ciekawe profile
  • Aktywność w poznawaniu nowych znajomych
  • Wysokie oceny profilu i innych działań
  • Tworzenie ciekawych i popularnych grup
  • Inne, pozytywne aktywności

Zaloguj sie